Wie zijn wij?

Nieuw bestuur vanaf 9-6-2023

De Huurders Belangen Vereniging COMPAEN behartigt de belangen van huurders van de woningstichting Compaen voor alle huurders in Helmond.

Bestuur

Voorzitter:   Frans van Dijk

Frans_van_dijk-modified

Frans van Dijk

Goedendag beste huurders van COMPAEN. Onlangs zijn we met een compleet nieuw bestuur begonnen aan onze verantwoordelijke taak voor de Huurders Belangen Vereniging COMPAEN. Zoals u kunt merken is er een mooie nieuwe website gemaakt door een van onze bestuursleden en maakt het voor u mogelijk makkelijker om nieuws van ons te mogen ontvangen. Een vraag of berichtje te plaatsen en “GRATIS LID” te worden van onze vereniging. Wat we willen bereiken is, om door middel van steeds meer oren en ogen in de wijken die lid zijn of worden, een zo duidelijk mogelijk beeld te kunnen vormen wat er leeft in de wijken van COMPAEN. Dit is erg belangrijk om zo te proberen de leefbaarheid, woongenot en veiligheid te kunnen handhaven c.q. te verbeteren. Ook is het voor alle huurders belangrijk om te horen wat COMPAEN de komende jaren van plan is te gaan veranderen in onze wijken. Zoals verbouwen, renoveren, nieuwbouw enz..
Schrijf je GRATIS in bij Huurders Belangen Vereniging COMPAEN, dan doen wij allemaal ons best om op de gestelde vragen of klachten, duidelijkheid te geven.

Jullie nieuwe voorzitter Frans van Dijk

Secretaris:   Rene Baggermans

Rene-Baggermans-modified
Rene Baggermans
Mag ik mij even voorstellen,ik ben René Baggermans 55 jaar en wonende in Mierlo-Hout. Ik ben bijna 30 jaar getrouwd met Bianca en we hebben samen drie geweldige kinderen, Mandy, Bryan en Wessel en twee geweldige kleinkinderen Loua en Rowan beide nu 9 maanden oud. Ik ben werkzaam als conciërge op openbare basisschool ‘t Hout.
Ik zet mij volledig in voor de gemeenschap en waar ik een helpende hand kan bieden, ben ik er. Ik ben in het bestuur gekomen van Huurders Belangen Vereniging COMPAEN omdat ik er voor de mensen wil zijn, om mensen te kunnen helpen. Samen met de andere bestuursleden hoop ik dat we een nieuwe weg in kunnen slaan, en een signaal uit kunnen geven, om er voor alle huurders te zijn. Maar ook om COMPAEN bij te staan. Ik heb er ontzettend veel zin in. Ook wil ik mijn dank uitspreken voor het vorige bestuur, die dit zo vele jaren hebben gedaan, zeker niet te vergeten aan Jelle, die toch een vol jaar alleen de kar heeft moeten trekken.

Secretaris:   Wendy van Eijk

Wendy-van-Eijk-modified
Wendy van Eijk

Hallo ik ben Wendy van Eijk,

ik ben 45 jaar en geboren en getogen in Helmond. Vanaf 2005 woon ik in Mierlo-Hout.
Van beroep ben ik verpleegkundige.
Huurders Belangen Vereniging COMPAEN was bij mij niet bekend, tot ik de brandbrief door de brievenbus kreeg dat ze bestuursleden zochten. Hierop was mijn interesse en nieuwsgierigheid gewekt.
Ik wil graag iets betekenen voor een ander en hoop dat door mijn functie in het bestuur ik dit ook kan waarmaken.
Hopende, doordat het ledenbestand nog groter word, en als doel, wij meer doelgroepen kunnen bereiken in de toekomst.
Zowel de jongeren als ouderen en wat er tussen in zit. Samen, door onze energie erin te steken, er een mooie, veilige, en leefbare woonomgeving van te maken voor alle bewoners van de woonstichting COMPAEN.

Penningmeester:  Mieke Hellmig-Boetzkes

Mieke-Hellmig-Boetzkes-modified
Mieke Hellmig-Boetzkes

Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Mieke Hellmig-Boetzkes, 65 jaar, een echte “Helmondse”. Inmiddels woon ik met veel plezier al weer bijna 7 jaar in het Brouwhuis. Gezien mijn bijna pensioenleeftijd vind ik het tijd om iets terug te doen voor de maatschappij. Buiten mijn werkzaamheden als penningmeester bij HBV COMPAEN, zal ik mij samen met dit geweldige team en hopelijk met de hulp van vele huurders, in gaan zetten om “onze” leefomgeving te verbeteren.

Bestuurslid:   Jan Janssen (vice-voorzitter)

Jan_Janssen-modified
Jan Janssen

Hallo allemaal, ik ben Jan Janssen en woonachtig in Stiphout.
Sinds kort in het gekozen bestuur van de Huurders Belangen Vereniging COMPAEN te bekleden.
Mij is gevraagd om daar de functie als vice voorzitter, adviseur, beleidsmaker te vervullen, en de belangen van de huurders van COMPAEN te behartigen. Verder wil ik me graag inzetten om de ogen en oren van de wijk Stiphout te zijn. Natuurlijk kan ik dit niet alleen en daarvoor heb ik uw hulp nodig als huurder en als lid van Huurders Belangen Vereniging COMPAEN. Samen staan we sterk, dit is geen loze kreet maar ik zal me graag hard willen maken voor uw onrecht of probleemstelling.
Ik kijk er naar uit om met u in gesprek te gaan en naar uw ideëen te luisteren of gewoon een gezellige babbel te maken.

Bestuurslid:   Rick Oosterbos (Website beheerder)

Rick Oosterbos
Rick Oosterbos

Ik ben Rick Oosterbos, woonachtig in het mooie Helmond. Daar ben ik geboren in de wijk Leonardus op 26-03-1969. Ik ben werkzaam als IT’er bij CTAC in ’s Hertogenbosch, en doe daar werkzaamheden voor diverse klanten, zoals overheden, supermarktketens en advocatenkantoren. Voorheen was ik meubelmaker bij HKM (Helmondse Klassieke Meubelen) en heb de switch gemaakt naar IT’er door studies in de avonduren te doen. Tevens ben ik ook betrokken bij de OR van CTAC die meer dan 500 medewerkers heeft in Nederland en België. Ik haal mijn energie uit mensen helpen en pragmatische oplossingen bieden of een helpende hand/luisterend oor te zijn.
Mijn idee is dat we samen zaken kunnen verbeteren en veranderen, klagen heeft geen zin. Daarom heb ik mij naar aanleiding van de brandbrief die is rondgestuurd aan de bewoners van COMPAEN aangemeld. Ik merk op dat we nu een groter bestuur hebben dan voorheen, en wil dat we ervoor gaan, zorgen dat we meer naamsbekendheid gaan krijgen, en daardoor ook daadkrachtiger kunnen worden naar de gemeente Helmond en Woning Bouw Vereniging COMPAEN toe. Hoop ook dat jullie als huurders je bij ons willen voegen.

Dus, “Word Lid!”…

Wijkbeheerder:   Bas van Hooff

Bas-van-Hooff-modified
Bas van Hooff

Ik ben Bas van Hooff geboren op 24-11-1975 te Braunau (Oostenrijk). Ik ben werkzaam bij Circet Nederland daar ben ik allround glasvezel monteur. Ik ben bij het bestuur van wijkraad Brouwhuis gegaan omdat ik iets voor de mensen wil betekenen en de drempel laag wil houden.  Daarom heb ik ook besloten om bij de Huurders Belangen Vereniging COMPAEN toe te treden, omdat ik in de wijk van alles te horen krijg. Spreek je later!

Wijkbeheerder:   Martien van Baal

Martien_van_Baal3-modified
Martien van Baal

Ik ben Martien van Baal woonachtig in Brouwhuis in een oudere maar leuke senioren woning van COMPAEN. Ik ben ex-ondernemer en nu gepensioneerd. Er kwam mij op zeker moment ter ore dat de Huurders Belangen Vereniging COMPAEN mensen voor het bestuur zocht en heb besloten mezelf aan te melden omdat ik het belangrijk vind om ervoor te zorgen dat er een aanspreekpunt moet zijn in elke wijk in Helmond waar de huizen van COMPAEN staan. Ik hoop uw aanspreekpunt te kunnen en mogen zijn.

Contactgegevens HBVCOMPAEN:

Mob:   06-39701762

info@hbvcompaen.nl

KVK: 40240425

Wij houden spreekuur op afspraak als het een vraag is voor de Huurders Belangen Vereniging COMPAEN.

hbvcompaen.nl uses Accessibility Checker to monitor our website's accessibility.

Accessibility Toolbar